طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و ساده

طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و ساده

مرغ غذایی خوشمزه است که به شیوه‌های مختلف طبخ می‌شود و مرغ زعفرانی یکی از خوشمزه‌ترین آنهاست. در این مطلب طرز تهیه مرغ زعفرانی را آموزش می دهیم .مرغ سرشار از پروتئین است و می تواند، جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشد. مصرف پروتئین باعث کاهش وزن می شود. کنار مرغ زعفرانی علاوه بر برنج می‌توانید هویج پخته شده، گوجه و یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. مدت طبخ آن نیز نیم ساعت است.

طرز تهیه مرغ زعفرانی

طرز تهیه مرغ زعفرانی

مواد لازم جهت تهیه مرغ زعفرانی:

  • مرغ: دو قطعه
  • آب لیمو: یک قاشق سوپ خوری
  • آب پیاز: یک قاشق غذا خوری
  • کره: پنجاه گرم ( به جای کره می‌توان از سه قاشق غذا خوری روغن استفاده کرد)
  • زعفران سابیده شده: به مقدار لازم (به روش‌های معمول دم گردد)
  • پودر سیر: نصف قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
آموزش تهیه مرغ زعفرانی

 طرز تهیه‌ی مرغ زعفرانی:

  1. ابتدا دو تکه مرغ را شسته و سپس خشک کنید.
  2. مقداری زعفران را دم کرده سپس روی مرغها بمالید.
  3. پودر سیر و نمک و فلفل را نیز روی مرغ بمالید تا مرغ طعم دار شود.
  4. حال یک ماهیتابه نچسب را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید.
  5. سپس بعد از آب کره داخل ماهیتابه مرغ را دو دقیقه داخل کره تفت دهید و ماهیتابه را روی شعله  پخش کن قرار دهید.
  6. زعفران دم کرده را با آب پیاز مخلوط کرده و به مرغها اضافه کنید و در تابه را بگذارید و اجازه دهید بپزد.
  7. پس از پختن مرغ به مدت بیست و پنج دقیقه، آب لیمو را به آن اضافه کنید.
  8. مرغها را بغلتانید تا به خوبی طعم زعفران بگیرد.
  9. در ماهیتابه را بردارید و حدود پنج دقیقه اجازه دهید تا آب مرغ تبخیر شود.
  10. حال می‌توانید این مرغ زعفرانی خوشمزه را سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

نظرات ۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *